logo

Reconstructie Dorpskern Zwammerdam

Dit idee is deels opgenomen

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is deels opgenomen

Uitrit verplaatsen tbv extra parkeerplek

Door: Thijs 't hart
July 6, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 7 sep. 2020, 09:00

Dit idee is deels opgenomen in het ontwerp. De inrit wordt niet verplaatst, de lantaarnpaal is verplaatst naar overzijde.

De uitrit verplaatsen naar voren tbv extra parkeerplek op de plek van de oude inrit

Inrit naar voren te verplaatsen tbv extra parkeerplek en tevens eigen auto van de straat te halen alsmede de hoek overzichtelijker te maken.in verband met parkeren op de hoek.De lantaarn paal naar de zijkant te verplaatsen omdat deze in onze slaapkamers schijnt.    


Argumenten

Argumenten voor

Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaan



Cancel