logo

Reconstructie Dorpskern Zwammerdam

Dit idee is niet opgenomen

Likes

0
0
0
0
0
0

Status

Dit idee is niet opgenomen

De stoep maar één keer open!

Door: Marc Samsom
June 30, 2020
Gemeente Alphen aan den Rijn | 7 sep. 2020, 09:00

Dit idee is opgenomen in het ontwerp. Het is nog niet voldoende duidelijk hoe de energietransitie uitgewerkt gaat worden. Glasvezel is afhankelijk van de aanbieder en het aantal aanvragen.

Energietransitie en glasvezel. Waarom niet meenemen in deze grootschalige renovatie?

Op dit moment hebben we 2 soorten kabels naar woningen in Zwammerdam: de KPN koperinfrastructuur en de hybrid fiber coax infrastructuur van Ziggo. Geen glasvezel dus. Heel Alphen heeft glasvezel, het buitengebied ook. Als de stoep toch openligt waarom dan niet gelijk meenemen? Daarnaast in 2020 moet elke gemeente aangeven hoe ze de energietransitie in elke wijk en dorp willen uitvoeren. Wat betekent dat voor Zwammerdam en zullen we dat niet gelijk ook meenemen?


Argumenten

Argumenten voor

Jaap | July 6, 2020 10:50 AM

Helemaal mee eens, al zou dit in principe voor het hele dorp moeten gelden. Zeker in het nieuwe normaal werken meer mensen thuis dan anders, betere netwerken en glasvezel zouden dit nog meer kunnen stimuleren.

Reageren
Marc | July 6, 2020 1:40 PM

Klopt, het zou ook voor het hele dorp moeten gelden. Ik heb geprobeerd dit ook voor de eerste fase aan te geven maar toen kreeg ik daar niet de kans voor.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel